Go back to vacancies overview

Werkvoorbereider - Infrastructuur - Civiele techniek

APPLY FOR THIS JOB
The Netherlands / EU 1 July 2024 Civil Construction

Korte omschrijving

Hé werkvoorbereider, waar ligt jouw uitdaging?

Functie omschrijving

In jouw functie als werkvoorbereider ben je mede verantwoordelijk voor de vertaalslag van ontwerp naar uitvoering en draag je bij aan een soepel projectverloop. Maar aan wat voor soort project je werkt, heeft enorm veel invloed op de inhoud van je werk. Doe jij op dit moment nog het werk waar voor jou de uitdaging in zit?


Werk jij het liefste met complexe binnenstedelijke projecten waarbij je met heel veel verschillende factoren en stakeholders te maken hebt of gaat jouw hart juist sneller kloppen van het gebruik van zeer grote machines en innovatieve werkwijzen? Wil jij werken aan een betere bereikbaarheid en doorstroming in Nederland, of ben jij de werkvoorbereider die zich bezig wilt houden met innovatieve ideeën op gebied van dijkversterking, stormvloedkeringen en sluizen? 

Als werkvoorbereider kun je je op verschillende manieren ontwikkelen. Het kan zijn dat jij de specialist bent in jouw vakgebied en de complexiteit van de projecten opzoekt, maar het kan ook zijn dat je wilt doorgroeien naar projectleiding. Welke kant jij ook op wilt, wij kunnen je helpen dit pad voor jezelf uit te stippelen. 


Doordat wij met veel aannemers en consortiums in Nederland samenwerken, kan ik met jou naar de mogelijkheden en de groei die jij door wilt maken kijken. Zo kunnen we kijken of jij liever bij een kleine of grote aannemer aan de slag gaat, op een projectlocatie binnen Nederland of in het buitenland. Door onze brede kennis in de maritieme, infra en civiele industrie kunnen wij met jou kijken naar het werk wat jou echt uitdaging geeft. Dit kan zijn in de maritieme sector, waarbij je werkt op snijvlak nat/droog of in de infra sector waarbij je je specialiseert in grond,- en funderingstechnieken.  

Functie vereisten

  • Je hebt een opleiding civiele techniek of infra gerelateerd afgerond;
  • Je hebt al enige jaren relevante ervaring, of je bent een starter op de arbeidsmarkt en je wilt je orienteren;

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring kunnen we kijken wat er nodig is voor een bepaalde job of project.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je eens 1op1 hier over brainstormen? Ik kijk graag met je mee! Stuur gerust een berichtje, en dan neem ik zo snel mogelijk contact op.


Heb je civiele techniek gestudeerd maar gaat jouw interesse meer uit naar windparken bijvoorbeeld? Dan kunnen mijn collega's van Team Energy en mijn eigen teamleden ook met je meedenken :)

POWER YOUR CAREER

APPLY NOW

IN SHORT

Civil Construction
NL

2024-07-01

LOOKING FOR ANOTHER JOB?

Go back to overview for all vacancies

Interested in
this function?

Please apply or ask your question below. If a match occurs, we will contact you directly.

APPLY NOW Ask your question
home-image