Go back to vacancies overview

Calculator - Infrastructuur - Civiele techniek

APPLY FOR THIS JOB
The Netherlands / EU 1 July 2024 Civil Construction

Korte omschrijving

Hé Calculator, heb jij op dit moment nog plezier in je werk? En werk je nog aan de projecten die jou genoeg uitdaging geven?  

Functie omschrijving

Eén ding is zeker, in jouw functie ben je altijd bezig met meerdere aspecten die van invloed kunnen zijn op de juiste calculaties van een tender of project. Als calculator heb jij een centrale rol in het tenderteam, en kan jouw calculatie een doorslaggevende factor zijn in het winnen van deze tenders. Maar met wat voor projecten houd jij je het liefste bezig? Ben jij een specialist in jouw vakgebied, of zit jij liever op de hoofdlijnen en wil je uiteindelijk een team aansturen? 


Het kan zijn dat je graag bezig bent met de uitdagende technische specificaties en calculaties van complexe binnenstedelijke werken, of dat je liever werkt aan een groot D(B)FM contract met meerdere interne en externe stakeholders. Aan wat voor projecten je ook werkt, jouw dagtaak is het begrijpen en doorgronden van de projecten en de klantvraag om tot een zo goed mogelijke begroting te komen. Ook tijdens uitvoering van het project blijf je betrokken om op meer en minderwerk te sturen en jouw expertise te delen. 


Doordat wij met veel aannemers en consortiums in Nederland samenwerken, kan ik met jou naar de mogelijkheden en de groei die jij door wilt maken kijken. Zo kunnen we kijken of jij liever bij een kleine of grote aannemer aan de slag gaat, op een projectlocatie binnen Nederland of in het buitenland. Door onze brede kennis in de maritieme, infra en civiele industrie kunnen wij met jou kijken naar het werk wat jou echt uitdaging geeft. Dit kan zijn in de maritieme sector, waarbij je werkt op snijvlak nat/droog of  in de infra sector waarbij je je specialiseert in grond,- en funderingstechnieken.  

Functie vereisten

  • Je hebt een opleiding civiele techniek of infra gerelateerd afgerond;
  • Je hebt al enige jaren relevante ervaring, of je bent een starter op de arbeidsmarkt en je wilt je orienteren;

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring kunnen we kijken wat er nodig is voor een bepaalde job of project.

Heb je internationale ambitie? Als organisatie met kantoren in verschillende landen en samenwerkingen met projecten binnen én buiten Europa kan ik je hier ook bij helpen.  


Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur gerust een berichtje en dan neem ik contact met je op.

POWER YOUR CAREER

APPLY NOW

IN SHORT

Civil Construction
NL

2024-07-01

LOOKING FOR ANOTHER JOB?

Go back to overview for all vacancies

Interested in
this function?

Please apply or ask your question below. If a match occurs, we will contact you directly.

APPLY NOW Ask your question
home-image