Go back to vacancies overview

Projectleider - Infrastructuur - Civiele techniek

APPLY FOR THIS JOB
The Netherlands / EU 1 August 2024 Civil Construction

Korte omschrijving

Hé projectleider, heb jij nog genoeg groeikansen bij je huidige werkgever?

Functie omschrijving

Als projectleider is voor jou de grootste uitdaging om zowel in de werkvoorbereiding als in de uitvoering ervoor te zorgen dat alles goed verloopt. Jij hebt het in je om snel te kunnen schakelen tussen stakeholders, je team, prioriteiten en lange termijn planning en hierin heb je een strategische en verbindende rol. Maar bieden jouw projecten je nog wel genoeg uitdaging? Heb je nog genoeg groeikansen bij je huidige werkgever? Ik kan je helpen met deze vragen en bij het vinden van een project dat of een werkgever die perfect bij jou aansluit. 


Werk jij het liefste als allrounder op integrale infraprojecten of heb je interesse om je verder te ontwikkelen binnen een specialisme zoals het werken aan betonconstructies, bouwkuipen, funderingen of afgezonken tunnels? Of zie jij jezelf meer in een strategische en tactische rol binnen bijvoorbeeld een data gedreven organisatie?  In Nederland hebben wij op dit moment grote en kleinere civiele projecten die uiteen lopen van restauraties aan grote kunstwerken, nieuw aan te leggen snelwegen, dijkverzwaringen, afgezonken tunnels, de aanleg van sluizen maar ook grote Asset Management contracten. Doordat wij met veel aannemers en consortiums in Nederland samenwerken, kan ik met jou naar de mogelijkheden en de groei die jij door wilt maken kijken.  

Functie vereisten

  • Je hebt een opleiding civiele techniek of infra gerelateerd afgerond;
  • Je hebt al enige jaren relevante ervaring, of je bent een starter op de arbeidsmarkt en je wilt je orienteren;

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring kunnen we kijken wat er nodig is voor een bepaalde job of project.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je eens 1op1 hier over brainstormen? Ik kijk graag met je mee! Stuur gerust een berichtje, en dan neem ik zo snel mogelijk contact op.


Heb je civiele techniek gestudeerd maar gaat jouw interesse meer uit naar windparken bijvoorbeeld? Dan kunnen mijn collega's van Team Energy en mijn eigen teamleden ook met je meedenken :)

POWER YOUR CAREER

APPLY NOW

IN SHORT

Civil Construction
NL

2024-08-01

LOOKING FOR ANOTHER JOB?

Go back to overview for all vacancies

Interested in
this function?

Please apply or ask your question below. If a match occurs, we will contact you directly.

APPLY NOW Ask your question
home-image